Echt Italiaans

eten in den haag

Echt Italiaans uit eten doet u bij restaurant Amici in Den Haag. In ons Napolitaans restaurant bereiden wij voor u de heerlijkste Italiaanse gerechten. Van een Italiaanse pizza en verse pasta tot de lekkerste vis- en vleesgerechten. Neem bij uw favoriete gerecht een bijpassende wijn en maak uw culinaire beleving compleet. Echt Italiaans uit eten doet u in ons restaurant, want de Napolitaanse keuken kennen wij als geen ander.

Kies uit een gevarieerd menu wanneer u echt Italiaans uit eten gaat
Wat is uw favoriete gerecht uit de Italiaanse keuken? Vindt u niets lekkerder dan een rijk belegde pizza? Begint u te watertanden bij Italiaanse pasta? Of kiest u voor een vis- of vleesgerecht? Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, op onze uitgebreide menukaart is er voor ieder wat wils. Ook de traditionele Italiaanse voorgerechten en desserts staan op onze kaart.

Een show aan tafel
Echt Italiaans uit eten in een speciale sfeer? Dat kan bij ons doordat wij verse pasta aan tafel bereiden! Hierin onderscheiden wij ons van andere Italiaanse restaurants, want een bereiding aan tafel ziet u maar weinig terug in Nederland. De hele bereidingswijze zorgt voor een ware show aan tafel, waarna u kan genieten van een heerlijk gerecht.

Wanneer mogen wij u begroeten?
Heeft u zin om echt Italiaans uit eten te gaan? Kom dan langs in ons restaurant waar onze chefs voor u klaarstaan om authentieke gerechten te bereiden. Om zeker te zijn van een plek, is het slim om vooraf even te reserveren. Dit doet u eenvoudig online of door te bellen naar (070) 345 0 843.