Pizza Vespa Foodtruck

Pizza catering op locatie

Welkom bij Restaurant Amici, waar we niet alleen heerlijke Italiaanse gerechten serveren, maar ook een unieke culinaire ervaring bieden met onze Vespa Ape Foodtruck! Bij ons is het niet alleen eten, het is een beleving.

Stel je voor: je organiseert een bedrijfsfeest, een intieme bruiloft of een gezellige bijeenkomst. En ineens komt daar onze charmante Vespa Ape aangereden, omgebouwd tot een mobiele pizzeria, compleet met een authentieke pizzaoven aan boord. Het aroma van versgebakken pizza’s vult de lucht en de sfeer wordt meteen magisch.

Onze gepassioneerde chefs bereiden ter plaatse de meest smaakvolle en verse Italiaanse pizza’s, precies zoals je ze wilt. Van klassieke margherita tot verrassende combinaties met de fijnste ingrediënten; wij zorgen ervoor dat elke hap een waar feest voor de smaakpapillen is.

De mogelijkheden zijn eindeloos met onze Vespa Ape Foodtruck. Of het nu gaat om een informele borrel, een bedrijfsevenement of een romantische bruiloft, wij komen naar jou toe en maken van elke gelegenheid een onvergetelijke ervaring. Laat ons je gasten verwennen terwijl ze genieten van de authentieke Italiaanse keuken, rechtstreeks uit onze mobiele keuken.

Kies voor onze Vespa Ape Foodtruck en laat dit een onmisbare toevoeging zijn aan jouw evenement. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en reserveer deze unieke culinaire ervaring voor jouw speciale gelegenheid. Buon appetito!